Чалга ветеранката Луна си изгори косата. Наскоро тя се появи в безумен

...
Чалга ветеранката Луна си изгори косата. Наскоро тя се появи в безумен
Коментари Харесай

Тежък проблем измъчва чалга ветеранката Луна

Чалга ветеранката Луна си изгори косата. Наскоро тя се появи в безразсъден външен тип на светско събитие, като на няколко места по главата й се виждаха плешиви петна, написа " Уикенд ". Оказва се, че продължителната приложимост на перхидрол е докарал на изпълнителката на славния шлагер „ Бягайте, качета” тежък косопад и инфектиране на скалпа, които тя в този момент ще би трябвало да лекува с куп лекарства и серуми. За тях Луна ще би трябвало да се охарчи с няколко стотачки, считат коафьорите.

Манекенката Александра Богданска се борила много време с сходен проблем. Тя признава, че преди години водела продължителна битка с килограмите, в резултат на която косата й почнала да капе.

Проблемите на хубавицата с тежестта към този момент са зад тила й, тъй като през днешния ден съумява да го балансира със спорт и подобаващ режим на хранене, но тогава едвам се съвзела от шока. Най-притеснени били роднините й, които се страхували, че може да се разболее от анорексия.

За благополучие, някогашната на Лудия кореспондент Даниел Петканов не стигнала чак до там и бързо влезнала в добра форма, а косата си възстановила с банкет на подобаващи витамини.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР